Kaasujalka

Hyundai iskee syksyllä kahdella uudella mallilla

Julkaissut:

|

15.10.2011

|

Kirjoitettu kategoriaan:

Hyundai iskee syksyllä kahdella uudella mallilla

Hyundai lähtee vahvasti syksyyn esittelemällä kaksi uutta mallia Suomen markkinoille – i40 wagon sekä Veloster, ix55 sai täysin uuden moottorin. Myynnin kasvu Hyundai-mallistolla tänä vuonna +61,5 %

i40 wagon
Hyundai i40 wagon ennakkomyynti käynnistyi kesäkuun puolessavälissä. Elokuun aikana Hyundai-jälleenmyyjät saavat ensimmäiset i40 esittelyautot liikkeisiinsä ja odotetut koeajot voivat alkaa. Valtakunnallinen asiakasensiesittely pidetään syyskuun ensimmäisenä viikonloppuna 3.-4.9.

Hyundai i40 wagon -mallisto sisältää kaksi suorasuihkutus bensiinimoottoria –135-hevosvoimainen 1.6 GDI ISG ja 177-hevosvoimainen 2.0 GDI sekä 1.7 CRDi dieselmoottorin kahdella eri teholla (85kW / 115hv ja 100kW / 136 hv). Kaikkiin versioihin on saatavana 6-nopeuksinen manuaalivaihteisto. 2.0-litraisen bensiinimoottorin sekä suurempitehoisen 1.7 CRDi dieselmoottorin yhteyteen on valittavana lisäksi 6-nopeuksinen automaattivaihteisto. Varustetasoja on kaksi, Comfort ja Style.

Hyundai i40 wagon malliston suositushinta alkaen 25 995 euroa.

Veloster
Sporttisen 4-paikkaisen Veloster coupen erikoisuus on käytännöllinen 1+2 oviratkaisu, jonka ansiosta takapenkille pääsy on perinteiseen coupe-malliin verrattuna huomattavasti helpompaa. Tavaratilaa on 320 litraa ja takaistuin alas taitettuna jopa 1 015 litraa. Velosterin voimanlähteenä on 140-hevosvoimainen 1.6-litrainen GDI-moottori ja vaihteistoksi voi valita joko 6-nopeuksisen manuaalivaihteiston tai Hyundain ensimmäisen 6-nopeuksisen kaksoiskytkentävaihteiston. Manuaalivaihteinen Veloster kuuluu BlueDriveTM -mallistoon, eli se on varustettu ISG-sammutusautomatiikalla.

Varustetasoja on yksi sisältäen mm. automaatti-ilmastoinnin, radio/cd/mp3 -soittimen 7” kosketusnäytöllä ja monipuolisilla mediatoiminnoilla, ESC-ajonvakautusjärjestelmän, 17” kevytmetallivanteet, vakionopeussäätimen ja sporttisen verhoilun Veloster-logoilla.

Tehdaslisävarusteina on pirteiden metallivärien lisäksi saatavana etuosastaan avautuva panoraama-kattoikkuna sekä nahkaverhoilu, joka sisältää myös sähköisen ristiseläntuen säädön.

Hyundai Velosterin suositushinta on alkaen 27 986 euroa.

Jaa tämä artikkeli

Muita saman merkkisiä koeajoja

BMW M4 CS – Kilpa-ajon tuntua arkiajoon
Uudistunut Volkswagen ID.3 77 kWh Pro S hinta alkaen 42 620 euroa
Sähköskootterit liikennevakuutuksen piiriin

Tietoa julkaisijasta

MikaK

(1) Lukijan kommentti

Kirjoita vastaus

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *